LEEF JOUW LEVEN

Geef jezelf alle ruimte

Wil jij thuiskomen bij jezelf? Wil jij je bewuster worden van jezelf, je lijf, gedachtes en gevoelens?

In deze online training leer jij met behulp van praktische trainingsvideo’s op liefdevolle, rustige wijze een diepere verbinding te maken met jezelf, je eigen ruimte en jouw grenzen.
Je leert hoe je jezelf beter kunt beschermen tegen invloeden van buitenaf en hoe je de rust en veiligheid kunt vinden in jezelf.

Deze online training is helder opgezet met uitgebreide video’s en praktische informatie die jij op jouw moment door kunt lezen. Dit is echt een cadeautje voor jezelf in deze roerige tijd!

Maak kennis met mij

Wil je meer weten over mij of over de inhoud van de training?

Rust, ruimte, verbinding

Veel mensen verlangen naar meer rust en ruimte, naar leven vanuit verbinding met jezelf.
Deze online training helpt je een eindje op weg.
Je gaat het begrip ruimte ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.  

Uitgebreide informatie over deze transformerende online training kun je hieronder lezen. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Wat geeft deze training jou?

Deze training biedt jou oefeningen en tools waardoor jij een fijne start kunt maken met het in verbinding zijn met jezelf. Je ervaart vanzelf meer ruimte in je hoofd en in je lijf. Geloof me, je gaat ervaren hoe goed je het doet op rust!

Deze training maakt dat jij naar binnen gaat keren, de verbinding met jezelf verdiept en meer in contact bent met je lichaam. Dit zorgt voor een goede gronding en maakt dat je je meer aanwezig en veilig voelt in jouw lichaam.

Het is zo fijn om iedere dag even naar binnen te keren, naar de stilte en je af te stemmen op jezelf. Er zit zo’n enorme wijsheid diep vanbinnen: jouw wijsheid, jouw waarheid!

Ga het maar ontdekken!

Wat ga je ervaren?

Je gaat ervarend kennismaken met het begrip ruimte op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je gaat onder andere daadwerkelijk ervaren hoeveel ruimte jij in je lichaam hebt en op welke wijze je dit kunt vergroten. We tunen in op een grote valkuil waardoor je jezelf beperkt in ruimte en ik bied je een praktische tool om jezelf te leren beschermen. Ik neem je mee in de alledaagse dualiteiten en leer je hoe je hier mee kunt zijn om uit te komen bij de stilte. De stilte, en de ruimte die hier ligt, die jij in je hele zijn gaat ervaren. De plek van waaruit jij jezelf op kunt laden en van waaruit jouw waarheid omhoog kan komen.

Het verstevigt de verbinding die jij met je zijn en je lichaam hebt. Je ervaart een stevige gronding in jezelf, je leert eigen veilige bedding te zijn. 

Op welke wijze ga je dit ervaren?

Je ontvangt, verdeeld over 34 dagen, meerdere e-mails met een link naar de nieuwe les. Hier kun je een trainingsvideo bekijken van 20 tot 30 minuten, waarin ik jou meeneem in een stukje theorie. Deze ga je direct ervaren en integreren via praktische oefeningen, innerlijke geleide reizen en/of creatieve verwerkingsopdrachten. 

Op de Academy zelf kun je extra theorie en aanvullende oefeningen en audio-opnames vinden. 

Online Community

Deze training doe je niet alleen maar samen met gelijkgestemde deelnemers. 
Ik bied je naast de training ook een online community (niet op Facebook) waar je met elkaar kunt delen, helen, groeien en ontwikkelen. Ook zal ik inspelen op jullie vragen en waar nodig extra filmpjes toevoegen.

Waarom samen? Omdat het heerlijk kan zijn met elkaar te delen, om herkenning te vinden bij elkaar. Samen delen is helen èn groeien!

Startdatum

Je start deze training op het moment dat het jou uitkomt en je doorloopt deze geheel op je eigen tempo.
Direct na aanmelding krijg jij je inloggegevens voor NOVA Academy en kun je dus meteen aan de slag!

Investering

Jouw investering voor deze training bedraagt nu geen €97 maar slechts € 77.

Ik vraag je ook om tijd te investeren:
verdeeld over een kleine 2 maanden ontvang jij wekelijks een e-mail met de link naar de trainingsvideo van die dag. 

Deze video’s duren 20 tot 30 minuten. Daarnaast raad ik je aan om na iedere les ongeveer 10 minuten te nemen om alle informatie te integreren in je systeem. Bijvoorbeeld door te schrijven of nog even in stilte te blijven.

Fysiek

Ervaar meer ruimte in je lijf door heel bewust in contact te zijn met je lichaam.

Mentaal

Herken de overtuigingen die jou beperken en transformeer deze naar meer ruimte.

Emotioneel

Creëer bewustwording rondom vastgezette emoties en ervaar de ruimte wanneer je deze loslaat.

Energetisch

Je leert jezelf energetisch te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ervaar meer ruimte en energie.

Reviews

Lees hier wat anderen hebben ervaren die jou zijn voorgegaan

Herma Wijnhoud
Herma Wijnhoud
Lees verder
Afgelopen tijd heb ik de onlinetraining ‘Geef jezelf alle ruimte’ op de NOVA Academy gevolgd. Tweemaal per week ontving ik een les die thema’s bevat over bij jezelf komen en vooral ook bij mijzelf blijven.

Manon neemt je mee in kleine overzichtelijke video’s naar stukjes bewustwording van je lijf. Elke keer eerst een oefening om te gronden en vervolgens steeds dieper in je lijf bewust worden wie je bent en hoe je je verhoudt ten opzichte van alles om je heen.

De lessen zijn praktisch met daarnaast een stukje theorie. Het heeft mij geleerd hoe belangrijk het stukje bewustzijn van je eigen lichaam is. De eerste signalen dat ik mijzelf weggeef of versmelt in de ander heb ik soms al gemist waardoor ik energie verlies. Deze lessen helpen mij om deze signalen eerder op te merken.
Om mijzelf energetisch te beschermen heb ik extra tools gekregen die ik zeker meer ga inzetten.

Op de liefdevolle rustige Manon-manier nam zij mij mee in het proces. Waardoor ik het gevoel kreeg dat ze er speciaal voor mij was.
Ook al heb ik de afgelopen jaren veel gewerkt op het gebied van bewustwording deze training was zeker een mooie aanvulling voor mij.

Dank je wel, lieve Manon.
Marjon Horsthuis
Marjon Horsthuis
Lees verder
Ik heb deze online training als bijzonder fijn ervaren! Echt even in mezelf te komen, de rust te ervaren, maar ook bewuster te worden van mezelf, m’n lijf, gedachtes en gevoelens.

Manon helpt je op haar eigen unieke manier, op een liefdevolle, rustige en zachte wijze contact te maken met jezelf.
Met je eigen ruimte, grenzen en hoe je jezelf beter kunt beschermen.
Rust en veiligheid te vinden in jezelf.

De online training is erg helder opgezet, met fijne praktische informatie bij elke meditatie.
Een echte aanrader en cadeau voor jezelf! 🙏🏻❤️🙏🏻
Linda
Lees verder
Een waardevolle training die verrassend diepgaand doorwerkt.

Manon kan je met haar fijne en rustige stem diep laten zakken in je lijf.
De fijne inleidende grondingsoefeningen maken dat je dicht bij jezelf komt en als vanzelf die stukken tegen komt waar je mee aan de slag kan tijdens de opvolgende oefening om uiteindelijk steeds meer je eigen ruimte in te nemen.

Een fijne bijkomstigheid is het delen van je ervaringen met andere deelnemers binnen de community.
Delen is helen en het stimuleert ieders leerproces!
Vorige
Volgende

Start vandaag met je nieuwe leven

Voel je welkom

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat.

Hoe lang duurt de training?

De training bestaat in totaal uit 7 video’s. Eenmaal per week krijg je toegang tot een nieuwe video, zodat je ruim de tijd hebt om alles voor jezelf te plannen maar bovenal om alles goed te laten landen.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Elke video duurt tussen 15 en 30 minuten. Daarnaast vraag ik je om verwerkingstijd in te plannen van ongeveer 10 minuten.

Zijn het alleen maar kijkvideo's?

Nee, de video’s vormen de basis. Daarnaast vind je aanvullende audio’s, oefeningen en theorie die zorgen voor verdieping en verankering.

Kan ik bij jou terecht voor hulp?

De video’s met de oefeningen kunnen iets in je losmaken. Gedurende de training kun je mij je vragen stellen via de mail en kijken we wat je nodig hebt om weer verder te kunnen.

Hoe lang houd ik toegang tot de video's?

Je hebt levenslang toegang tot deze trainingsvideo’s. Je hebt dus de garantie dat je de video’s oefeningen en naslagwerk kunt blijven bekijken en nalezen.

ik ben een voeler... is al die informatie dan wel iets voor mij?

Alle lessen zijn zo ingericht dat de verschillende denksystemen worden aangesproken. Dit houdt in dat de lessen, naast dat ze auditief zijn, visueel worden ondersteund. De oefeningen zijn gericht op het voelen en ervaren van de theorie. Dit zorgt voor een mooie integratie. Alles wat behandeld is en soms ook wat extra informatie is in het naslagwerk terug te lezen.

Kies voor jezelf

Aanmelden?