In verbinding met jezelf

Helende reis in mijn voorouderlijn

Verlang jij er ook naar om (meer) in je kracht te komen? Om te leven vanuit een stroom van moeiteloosheid? Wist jij dat één van de manier om je kracht te reclaimen de verbinding met jouw voorouders is? Echt waar!

Veel mensen zijn zich niet bewust van de invloed vanuit onze voorouders. We komen op deze wereld gecodeerd met informatie vanuit hen. Hun bloed stroomt door jouw aderen, je voelt ze in het ritme van je hart. De verhalen die zij geleefd hebben, de emoties die zij ervaren hebben, ze stromen nog altijd door jou heen. Dit kan positief doorwerken maar ook een belemmerende of stagnerende invloed hebben.

Kun jij de bedding en steun vanuit jouw voorouders voelen? Ervaar jij hun kracht en wijsheid? Of ervaar jij voornamelijk doorgegeven angsten, pijn en trauma’s?

Helende reis in mijn voorouderlijn

Wat brengt dit jou?

Deze innerlijke reis brengt jou op diep niveau in contact met jouw voorouders aan de hand van de family tree. De ondersteunende oefeningen bekrachtigen de integratie van deze innerlijke reis.

Je ervaart de bedding en onvoorwaardelijke liefde vanuit jouw voorouders waarin je kunt leunen. Dit brengt jou zoveel kracht.

Wanneer jij deze reis regelmatig maakt gaat jouw leven echt veranderen. Dit kun je onder andere merken aan verandering in dynamieken in jouw directe omgeving.

Audrey

Audrey schrijft:’Healing the family tree heb ik ervaren als een zeer waardevolle reis die mij inzichten en heling heeft gebracht.
 
Manon begeleidt je met haar warmte, liefde, puurheid en de veilige bedding die ze neerzet zo mooi door het hele proces. Alles voltrekt zich als vanzelf.
 
Verbonden met de energie van mijn voorouders hoor, zie en voel ik als vanzelf hun beperkende overtuigingen, normen en waarden. Ook hun kwaliteiten en hun wens voor mij en welke heling er nodig is om deze (in mijn geval) aan alle kanten behoorlijk geamputeerde boom toch goed te laten wortelen en uitgroeien.
 
Deze reis maakt, samen met de integratie opdrachten, dat ik in mijn dagelijks leven er telkens aan herinnerd word de kwaliteiten te leven die mijn voorouders aan mij hebben doorgegeven. Wanneer ik  behoefte aan liefde voel, kan omringen met hun onvoorwaardelijke steun en liefde waarbij ik hun ook daadwerkelijk achter en om me heen voel.
Deze reis ga ik vaker maken.

 

Marjolein schrijft:
Healing the family tree, is healing yourself.
Ik heb de innerlijke reis nu 2x gemaakt. Ik vond de eerste keer al indrukwekkend en de tweede keer geeft wederom onwijs veel.

Wat een fantastische én confronterend reis was het. Ik ben jou heel erg dankbaar dat ik deze reis mocht maken. Elke keer kom ik weer stukken in mezelf tegen die aangekeken en geheeld mogen worden. Of beter gezegd losgelaten mogen worden want wat is de kern van ons bestaan toch mooi. 

In mijn reis kwam ik vooral de beperkende overtuigingen van mijn voorouders tegen en heb deze met liefde mogen bekijken en mogen transformeren in wijsheid voor het nu. Ik vind het bijzonder hoe mooi jij deze reizen kunt begeleiden, ook al is het online en op afstand. 

Elke keer is het weer een cadeautje en de (tijds) investering waard”.
Liefs, Marjolein

Meditatie en oefeningen

Je ontvangt 2 audio opnames. Audio 1 bevat een basismeditatie van ruim 16 minuten. Deze meditatie brengt jou naar een plek van rust en aanwezig zijn in jezelf. Audio 2 bevat een grondingsoefening om goed het contact met de aarde te voelen.

Creatieve verwerking

Creatieve verwerking draagt bij aan de verdieping en integratie van de reis die je hebt gemaakt. In deze beleving bied ik jou verschillende werkvormen aan. Van schrijven tot aan dansen. Geniet ervan!

Ceremonie op video

De video van bijna 2 uur begeleidt jou in het reizen naar jouw Family Tree. Hoe ziet jouw boom eruit? Zijn er verschillen tussen jouw vader- en moederlijn? Onder mijn begeleiding breng je heling aan binnen jouw familie. Ervaar hoe mooi en waardevol dit is en op welke wijze dit doorwerkt in jouw leven.

Werkboeken

Met behulp van 2 werkboeken geef je stap voor stap vorm aan integratie van jouw innerlijke reis. Je creëert op deze wijze een mooi naslagwerk voor jezelf. Zeker wanneer je vaker deze reis maakt.

Helende reis in mijn familielijn

Audio-opnames, een video met een prachtige, diepgaande innerlijke reis en waardevol integratiemateriaal inclusief werkboeken om een start te maken met de heling binnen jouw familielijn.
Op naar jouw mooiste leven!