In verbinding met jezelf

In contact met mijn vrouwenlijn

Vrouwen dragen (vaak onbewust) een last van hun voormoeders met zich mee. Dit gebeurt van generatie op generatie en leeft voort in een familiesysteem.

Als dochter draag jij de pijnen en angsten van je moeder, net zoals zij deze van haar moeder heeft overgenomen. Het werkt simpelweg zo: trauma’s die niet verwerkt zijn, of niet de plek krijgen waar ze horen in de vrouwenlijn, worden (onbewust) doorgegeven. Als dochter raak je verweven en verstrikt in allerlei doorgegeven patronen, dat je niet meer weet wat van jou is.

Dit belemmert dochters om in vrijheid te leven, eigenheid te ontwikkelen, om te stralen en de grootsheid te laten zien die in hen leeft. Het is (onbewust) van invloed op je dagelijks leven, welzijn, zelfbeeld en relaties met andere mensen. 

Steeds meer vrouwen voelen dat er iets mag veranderen in hun leven. Deze online training laat jou een start maken in de heling van jouw vrouwenlijn. Doorbreek patronen en stap in jouw kracht ondersteunt door jouw voormoeders!

@art by unknown

Voorouderlijk trauma

Wat brengt dit jou?

  • Je leert hoe je vanuit aanwezigheid in jezelf contact maakt met jouw vrouwenlijn.
  • Je ervaart wat jou belast/blokkeert in je leven.
    Je krijgt zicht op dat wat jij meedraagt wat van jouw moeder, oma en overgrootoma is.
  • Je krijgt zicht op patronen in de lijn van 3 generaties terug.
  • Je leert heling te brengen waar nodig in jouw vrouwenlijn.
  • Je komt in contact met de kwaliteiten, gaven en talenten in jouw vrouwenlijn tot 3 generaties terug en verwelkomt deze.
  • Je gaat meer compassie voelen voor je moeder, oma en overgrootoma en voor jezelf
  • Contact en verbinding met jezelf

 

Meditatie

Een meditatie die jou helpt bewust je lichaam te ervaren. Je kunt deze vaker doen zodat je jezelf kunt trainen in het aanwezig zijn in je lichaam. Het brengt je tot rust, helpt je te zakken in je lichaam zodat je vanuit aanwezigheid de dag in kunt gaan. Het beleven van deze meditatie verzacht en brengt je in verbinding met moeder aarde.

Creatieve verwerking

Creatieve verwerking draagt bij aan de verdieping en integratie van de reis die je hebt gemaakt. In deze training bied ik jou verschillende werkvormen aan. Van schrijven tot aan dansen. Geniet ervan!

Ceremonie op video

Deze innerlijke reis van ruim 1,5 uur begeleidt jou in het contact maken met jouw vrouwenlijn. Het laat je zakken door allerlei lagen. Ervaren wat jij meedraagt in jouw systeem wat niet van jou is. Het helpt je ballast vrij te laten en je op te vullen met de kwaliteiten, talenten en gaven vanuit jouw vrouwenlijn. Dit met behulp van een ademtechniek, muziek en mijn stem.

Werkboek

Met behulp van een werkboek geef je stap voor stap vorm aan integratie van jouw innerlijke reis. Je creëert op deze wijze een mooi naslagwerk voor jezelf. Zeker wanneer je vaker deze reis maakt.

Reis met jouw voormoeders

Audio-opnames, een video-opname met een diepgaande, transformerende innerlijke reis, waardevolle integratie-opdrachten inclusief werkboek.
Op naar jouw mooiste leven!