heel jouw Vrouw-zijn

Intensive Zuiver en heel jouw Vrouwenlijn

Een prachtig, zacht en zeker ook krachtig, helend programma om destructieve patronen in jouw vrouwenlijn te transformeren en de kwaliteiten vanuit jouw vrouwenlijn te verwelkomen en activeren.

Deze training omvat een live weekend van 6 dagdelen inclusief verblijf en een online programma ter voorbereiding, verdieping en integratie.  

Verras jezelf, leef jouw authentieke leven.
Voel je welkom.

Laatste kans!!!
In verband met veranderingen in mijn aanbod zal ik deze intensive voor de allerlaatste keer geven in november!
Met de code ‘Vrouwenlijn’ ontvang jij een dikke korting. Dus mocht jij deze dagen nog mee willen maken…. wees er snel bij!

Manon rozen

Jouw vrouwenlijn

Acht vrouwen op een rij. Zeven vrouwen achter mij
Achter mij mijn moeder en achter haar de hare
Achter elke dochter een moeder
Tot de oermoeder toe, de moeder aller moeders
Ze zeggen tegen mij:
Ga verder, ga verder dan wij
Jij staat vooraan, jij bepaalt
Stop niet waar wij niet verder durfden te gaan

Ga…ga…ga…

Hoe zou het zijn om vrij te zijn van de ballast die jij meedraagt vanuit jouw vrouwenlijn?
Om helder te krijgen wat van jou is en wat jij hebt overgenomen?
Hoe zou het zijn om jouw eigen systeem weer in balans te brengen?
Vrij te laten wat niet van jou is en je verbinden met de vrouwelijke krachten en kwaliteiten die bij jouw vrouwenlijn horen?

Zuiver en heel jouw vrouwenlijn en leef jouw authentieke zelf.
Heel jezelf en daarmee de vrouwenlijn achter jou en voor jou…

Herken je je in het volgende?

Wat ga je doen deze dagen?

Tijdens deze intensive staat jouw vrouwenlijn en de relatie met jouw moeder centraal. Middels (systemische) oefeningen, krachtige rituelen, ademwerk, klank, dans en deelrondes ga jij aan het werk met het zuiveren en herstellen van jouw vrouwenlijn. Hiermee kun jij jezelf innerlijk helen (op een specifiek thema). Door jezelf te helen, heel jij ook de lijn achter jou en voor jou!

Minstens zo belangrijk is het gegeven dat jij al je cellen gaat openen voor de kwaliteiten die al generaties lang door jou vrouwenlijn stromen maar nog niet (volledig) tot bloei hebben kunnen komen, onderdrukt of verborgen waren.

Ik werk altijd met de energie van het moment. Daar zal helder worden waar jullie als groep het meeste verlangen naar hebben. Het exacte programma ontvouwt zich dus in het moment en kan totaal verrassend zijn (binnen het thema vrouwenlijn).

Schrijven is een belangrijk middel voor integratie en het komen tot prachtige inzichten. Tijdens dit weekend bied ik hier ruimte voor. Je ontvangt je eigen journal en tijdens deze dagen en creëert zo een prachtig persoonlijk naslagwerk.

Het zijn dagen met zuivering, zachtheid, verbinding, kracht en groei

Wat geven deze dagen jou?

Manon drum

 

 

Alles wat jij heelt voor jezelf, heel jij voor de generatie achter jou en voor jou!

Oude pijnen en trauma’s door je heen laten stromen om te zuiveren en in liefde los te laten zodat er ruimte ontstaat voor heling en de vrouwelijke stroom in jou

Ervaar de bedding van jouw vrouwenlijn

In iedere vrouwenlijn zit een prachtige rode draad aan talenten, gaven en kwaliteiten. Het is tijd dat dit door gaat stromen in jouw systeem.  Onze voormoeders willen dat we de bedding van hen voelen, in onze kracht gaan staan en datgene doen wat de bedoeling is. Je hoeft je niet meer klein te houden, jij mag in je grootsheid gaan staan!

Het wordt een prachtige, intense reis met jezelf en in jezelf, samen met gelijkgestemden.

Het is aan jou om de stappen te zetten. Ik loop in liefde met je mee, stem af en bied aan wat nodig is in het moment.

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon Abrahams. Het is mijn wens om een stukje mee te mogen wandelen op jouw reis om jouw volledige potentie te gaan leven. De reis naar zichtbaar zijn en het creëren en manifesteren van JOUW droomleven.

In mijn voorgaande werk als ambulant hulpverlener en gezinsbehandelaar heb ik leren afstemmen op de gehele context. Werken vanuit het systeemgericht denken, kijken vanuit de samenhang en de context. 

Opleidingen als SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening), IAG (Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar), Systeemgericht werken en Systeemgericht coachen hebben mij een stevige fundering gegeven als professional.
Intuïtieve ontwikkeling, Heartfocus, Shamanic Healing, Trauma Release (TRE) and breathwork en massagetherapie hebben mijn liefde voor lichaamswerk, verbinding en rituelen versterkt en tevens vele bruikbare tools en technieken aangereikt vanuit een fantastische holistische visie.

Tijdens mijn reis naar Siberië, waar ik 3 weken bij een sjamaan en zijn familie heb mogen verblijven, werd mijn missie helder en heb ik de initiatie in het vrouwenwerk ontvangen. Eenmaal terug in Nederland ontvouwde alles zich als vanzelf en bied ik verschillende mooie werkvormen aan voor jou als vrouw om dichter bij jezelf te komen.

Ik hou van ceremonies en ben een echte energiewerker. Afstemmen is één van mijn kwaliteiten en in dit werk natuurlijk een grote meerwaarde. Ik ben zeer zorgvuldig, respectvol en wil niets liever dan dat jij in harmonie komt met jezelf en in jouw kracht gaat staat om in vertrouwen jouw unieke stroom te volgen.

Manon rozen

Praktische informatie

Van vrijdagavond 17 november tot en met zondag 19 november 2023 wordt deze intensive weer gegeven. Ze vindt plaats in het prachtige Weerselo. Een plek met veel rust, ruimte en privacy. De omgeving past mooi bij het thema vrouwenlijn en zal alle rituelen en het samenzijn met vrouwen bekrachtigen.

Extra bijzonder is dat we met een klein gezelschap zullen zijn. Er is plek voor 5 vrouwen, mijzelf en iemand die jou en mij ondersteunt deze dagen. Dit betekent veel diepgang, verbinding en ontzettend veel aandacht en afgestemde begeleiding op jouw proces. Ik hou zo van kleine groepjes en de kracht en intimiteit die dit geeft!

De integratieceremonie vindt ongeveer 2 weken na de intensive plaats. De online Academy is altijd toegankelijk.

De waarde van deze diep transformerende intensive inclusief verblijf, voorbereidend programma, integratieceremonie, het online programma en alle materialen is €888. Jij kunt meedoen voor 650 euro aangezien het de allerlaatste keer is!

Gespecificeerd in:

  • Verblijf inclusief: 5 gezonde en voedende maaltijden, tussendoortjes, thee, water
  • Zes dagdelen transformerende training/ceremonie, inclusief materialen en een cadeautje. Vrijdag om 19:30 starten we met het avondprogramma. Vanaf 17:30 ben je welkom op de locatie. Zondag om 17:00 ronden we deze intensive af.
  • Online voorbereidend en integratieprogramma

Nog even op een rij wat jij ontvangt door je aan te melden voor dit transformerende programma:

Nog niet overtuigd?

Dit is wat andere vrouwen over deze dagen, mij en mijn werkwijze vertellen:

Alice
Lees verder
Woorden die in mij opkomen na deze intensive: waardevol, zachtheid, volop aandacht voor iedereen, mooie begeleiding, transformerend, heerlijk eten, mooie plek, supersfeer. Je wordt echt gezien en gehoord, iedereen mag zichzelf zijn. Supertransformerend!
Eefje
Lees verder
Ruim een jaar geleden heb ik deelgenomen aan deze intensive. Voor mij was dit echt levensveranderend. Ik merk dat deze dagen nog altijd doorwerken in mijn systeem. Ik zie mijn groei en kracht. Natuurlijk zijn er momenten dat ik voel dat ik wat terugval. Het is dan ook heel fijn dat ik enkele oefeningen (en herinneringen) tot mijn beschikking heb om opnieuw mijn basis te ervaren en de bedding vanuit mijn vrouwenlijn. De meditaties luister ik ook met regelmaat terug. Dankbaar voor een hele speciale vriendschap die is ontstaan vanuit dit weekend. Ik kan alleen maar zeggen, gun jezelf dit mooie proceswerk!
Marjon Horsthuis
Lees verder
Dankbaar voor dit prachtige weekend, samen met een groep vrouw samen zijn in alle kwetsbaarheid. Manon brengt je in liefdevolle zachtheid naar de plekken die geheeld mogen worden dmv fijne meditaties, prachtige rituelen en een veilige bedding. De plek is prachtig, goede verzorging. Ik heb mogen loslaten en ben weer vervuld naar huis gegaan met dankbaarheid en liefde. Het voelde erg fijn om dit met een groep vrouwen te doen. Elkaar te versterken in ieders proces….de herkenbaarheid in ieders verhaal….dat verbind. Steeds meer in verbinding met mezelf….de liefde en veiligheid ervaren die in me zit. 🙏🏻❤️ Marjon
Cisca
Lees verder
Wauw, wat een intens weekend was het. Mede door de zachte, krachtige, liefdevolle en gevoelige leiding ben ik heel diep gegaan. Heb duidelijkheid gekregen en belangrijke inzichten. Het weekend voelde en voelt als een intensive. Er is veel aangeraakt en gebeurd, voelt als een orkaan en aardbeving tegelijk. En….ik ben intens dankbaar!
Mariska
Lees verder
Wat een fantastisch helend weekend is het voor mij geweest. Manon is puur, zuiver en oprecht in haar ZIJN. Ze voelt precies aan wat nodig is. Bijzonder om energetisch te werk te gaan en los te laten wat je niet meer nodig hebt. De locatie is heerlijk rustig en prachtig. Een aanrader wanneer je oude stukken van je vrouwenlijn wilt aankijken en loslaten🌟💜
Eva IJspeert
Lees verder
Een paar weken geleden heb ik ‘Zuiver en heel jouw vrouwenlijn’ gedaan. Bijzondere en helende dagen. Gisteren was de integratieceremonie via Zoom en die was ook weer bijzonder. Manon heeft echt de gave om vrouwen te laten zakken in hun bekken en veiligheid en verbinding te creëren waardoor je intense processen kunt doorvoelen en helen. Het is echt vooral energetisch, lichaams- en ademwerk. Precies dat waar ik naar op zoek was. Vanuit de verbinding met je lichaam ga je alle processen aan en kan er iets daadwerkelijk veranderen. Ik kan Manon zeker aanbevelen en ga zelf nog een derde training bij haar doen! Eva IJspeert
Fleur van den Berg
Lees verder
Ik heb me heel veilig gevoeld bij Manon en in de cirkel. Manon geeft ruimte en tegelijk een warme begrenzing door haar aanwezigheid en het gevarieerde programma dat zij biedt. En alles afgestemd op het moment. Klank, dans, deelrondes en natuurlijk de oefeningen om de vrouwenlijn te helen. Not easy, maar bij Manon durfden we het allemaal aan. Ik voel me dankbaar en aangemoedigd om het allemaal aan te gaan en meer van mezelf te houden. Fleur
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Dit intensive start op vrijdagavond. Vanaf 17:30 ben je welkom om je te installeren en een kop thee pakken.
Om 19:30 start het avondprogramma.

De intensive eindigt op zondagmiddag rond 16:30 uur.

Ik begrijp dat je dit wilt weten maar ik vertel hier niet teveel over! Wat ik je wel kan vertellen is dat ik werk met een diepgaand programma. Aangezien iedere groep anders is en wat anders nodig heeft, is het voor mij ook een verrassing op welke wijze dit precies gaat verlopen.

Ik werk met dans en beweging, lichaamswerk, rituelen, ceremonies, de natuur met al haar elementen, open deelrondes en creatieve verwerkings- en integratieopdrachten. Hierbinnen zijn stukjes theorie verweven. 

Tussendoor is er voldoende tijd voor integratie en ontspanning. 

Inbegrepen bij de weekenden zijn tweemaal ontbijt, tweemaal lunch en eenmaal diner (zaterdag).

Tijdens deze intensive gaat de juiste voeding ons ondersteunen tijdens dit transformerende werk. Dit betekent dat de maaltijden voedend zullen zijn en bijdragen aan jouw proces.

De maaltijden zijn vegetarisch, glutenarm, zuivelarm en suikerarm. Mocht je allergieën hebben, dan kun je dit doorgeven.

Alle tussendoortjes zijn ook aanwezig. Het is volledig verzorgd!

Ja hoor, je bent heel welkom. Of je nou al veel gedaan hebt of weinig, je bent welkom! Ik nodig je zelfs uit om dat wat je weet even los te laten en vanuit een open en nieuwsgierige houding deel te nemen aan het programma.

Daarnaast ga jij in contact komen met de diepe wijsheid in jou. Je zult verbaasd staan wat jij allemaal weet. Je gaat op zoek naar JOUW waarheid en wijsheid.

Dit programma opent jou op een nieuwe laag. Wij zijn circulaire wezens en het helingsproces verloopt nooit lineair. Dit betekent dat je laagje voor laagje naar jouw kern gaat.

Laat je verrassen welk laagje nu aangeraakt mag worden, wat gezien en geheeld wil worden. Laat je verrassen welke wijsheid van diep in jou in deze groep gebracht mag worden. Je oefent in een veilige omgeving om jouw wijsheid vervolgens de wereld in te brengen.

Voel je welkom met al jouw kennis en wijsheid!

Ja, juist dan nodig ik jou uit! Veel vrouwen voelen zich niet volledig comfortabel bij andere vrouwen. We vergelijken onszelf met elkaar. Plaatsen onszelf onder of boven de ander. Dat is zo jammer.

Laten we elkaar zien, bekrachtigen, helpen groeien. Dit is iets wat perfect kan in een vrouwengroep. We spiegelen elkaar en juist daardoor help je elkaar groeien. Zie het als een speelveld waar jij veilig kunt oefenen, stoeien en groeien.

Ik garandeer je dat dit het waard is. Wat jij er voor terugkrijgt is eigenlijk onbetaalbaar. Het is een proces wat je aangaat en ook niet zal stoppen na de intensive op  zondag om 17:00.

Durf in jezelf te investeren en je zult ervaren dat het straks op allerlei gebieden gaat stromen en jij meer en meer in je kracht gaat staan!

Weet dat je ook in delen kunt betalen mocht dat beter bij jouw situatie passen op dit moment. 

Ik heb zelf altijd ondervonden: bij twijfel gewoon doen!

Maar even zonder gekheid… waar zit je twijfel in?
Of jij deze grote investering waard bent? Jazeker! We hebben krachtige vrouwen nodig in de wereld. Vrouwen die zichzelf laten zien en horen, vrouwen die de verandering durven te maken en te zijn! Het is niet voor niets dat jij dit leest…. en weet alles wat jij heelt voor jezelf, heel voor de generatie achter jou en voor jou! Dit is heel belangrijk werk!

Vraag jij je af of dit het juiste moment is voor jou? Als jij jezelf en jouw verlangens serieus neemt wel. Als jij in jezelf voelt dat je er klaar mee bent om jezelf klein te houden en niet je ware potentie te leven dan is dit absoluut DE tijd voor jou!

Dat kan en neem jezelf hier ook zeker serieus in. Je mag al je vragen aan mij stellen. Je kunt mij hiervoor bellen of, als je je daar prettiger bij voelt, je vragen stellen via e-mail. Of je vult even het contactformulier in.

Ik beantwoord graag al je vragen!

Fijn dat je de keuze hebt gemaakt! Klik op de knop hieronder om jouw aanmelding in te dienen.

Ik meld me aan!

Wil jij je aanmelden voor dit transformerende weekend? Druk dan op de knop hieronder.

Wil je graag nog even met mij jouw vragen doorspreken voor je zo’n belangrijk besluit neemt? Druk dan op de knop hieronder.