Heel jouw vrouw-zijn

Jij en je moeder: een helende reis

Moeder en dochter… de meest bijzondere en vaak ook de meest complexe relatie die we kennen. Dit is ook niet zo gek. Je moeder is immers de persoon waar jij 9 maanden in hebt gewoond. Jullie zijn zo nauw verbonden geweest met elkaar. Gedurende het leven kan deze relatie zich ontwikkelen tot een ingewikkelde dynamiek. Een relatie die als verstikkend, symbiotisch of juist heel afstandelijk wordt ervaren. Vaak is er onuitgesproken een groot gemis van dat wat niet is, veel stil verdriet.

Deze korte training, met helende innerlijke, reis laat jou een mooie eerste of juist verdiepende stap zetten in het helen van deze dynamiek en het stappen uit destructieve patronen.

Dit onderwerp gaat niet over schuld, of de verantwoordelijkheid bij je moeder neerleggen, alle moeders zijn immers ook dochter. Het gaat over zelf eigenaarschap nemen over hetgeen je voelt en hierbinnen zelf heling aanbrengen.


Alles wat je heelt voor jezelf heel je ook voor de generatie achter jou en voor jou!

Wat brengt dit jou?

  • Je krijgt inzicht in de wijze waarop de plek van jou en je moeder in jouw familiesysteem van invloed is op jouw plek nu
  • Je krijgt inzicht of en op welke wijze de moederwond van invloed is op jou
  • je leert over de rol van het patriachaat
  • Je krijgt zicht ongezonde patronen en dynamieken tussen jou en je moeder.
  • Je krijgt inzicht in ervaart wat jou belast/blokkeert in je leven.
  • Je leert je moeder te zien zoals zij is en bij haar te laten wat van niet van is.
  • Je leert heling aan te brengen waar nodig, zodat jij jouw authentieke pad kunt volgen.
  • Het brengt je zachtheid en compassie voor jezelf en je moeder 
  • Contact en verbinding met jezelf
  • Deze heling werkt gaandeweg door in jouw relatie met andere vrouwen

 

Meditatie

Een meditatie die jou helpt bewust je lichaam te ervaren. Je kunt deze vaker doen zodat je jezelf kunt trainen in het aanwezig zijn in je lichaam. Het brengt je tot rust, helpt je aanwezig te zijn in je lijf.

Creatieve verwerking

Creatieve verwerking draagt bij aan de verdieping en integratie van de reis die je hebt gemaakt. In deze training bied ik jou verschillende werkvormen aan. Van schrijven tot aan dansen. Geniet ervan!

Ceremonie op audio

Deze innerlijke reis neemt jou mee in een gronding, begeleid ademwerk en een diepe reis ,waarin jij heling aanbrengt in de relatie tussen jou en je moeder.

Werkboek

Met behulp van een werkboek geef je stap voor stap vorm aan de integratie van de innerlijke reis die jij hebt genaakt. Je creëert op deze wijze een mooi naslagwerk voor jezelf.

Jij en je moeder: een helende reis

Heldere theorie over de moeder-dichter dynamiek. Audio-opname met een transformerende innerlijke reis integratie-opdrachten inclusief werkboek.
Op naar jouw mooiste leven!