beleef jouw Vrouw-zijn

Let your womb bloom

Reis mee jouw eigen diepte in. Leer de wijsheid en creatiekracht van jouw baarmoeder kennen, laat je door haar leiden als een kompas. 

Verbind je met jouw vrouwelijke energie, zachte kracht en leef jouw authentieke stroom.

Het is tijd om te bloeien en te stralen! 

Voel je welkom bij dit prachtige, diepgaande, zachte én krachtige online programma van 3 maanden. Kom thuis in jezelf!

De volgende training start in april: de deuren voor aanmelding gaan  weer open op 1 maart!

Nieuwsgierig? 
Op 1 en 6 maart geef ik een belevingsgerichte masterclass. Voel je heel welkom om te ervaren of dit bij jou past!

Jouw vrouwenkracht

Voor zoveel vrouwen voelt het onveilig om daadwerkelijk aanwezig te zijn in hun bekkengebied.

Om af te stemmen op hun energetische baarmoeder,
deze prachtige krachtplek, deze bron van Al.

Afwijzing
Onveiligheid
Geweld
Onbegrip
Vernedering

Afgescheidenheid

Maar ook

Angst voor je eigen kracht
Grootsheid
Gaven
Talenten

Hebben jou teruggetrokken uit dit gebied
Weg van van jouw kern,
van jouw authentieke zijn
Loyaal aan patronen, overtuigingen, imprints

Het is niet van jou alleen
Het is een collectieve blokkade
Een collectief trauma
Op het Vrouw-zijn

Het verbinding zijn met jouw kern
Kracht en grootsheid
Intuïtie en wijsheid
Zachtheid en sensualiteit
Seksualiteit en creativiteit

Weet
Dat het nu tijd is
Om je weer te verbinden
Met wie jij bent

Jij mag jezelf laten zien
volop bloeien, stralen, leven, blij zijn

Dus zak in je bekken
Door de rauwe lagen heen
Voel, erken, kom thuis

Ik zie Jou
Ik voel Jou
Ik herken Jou

Jij bent welkom

Herken je je in het volgende?

Wat ga je doen?

Tijdens dit online programma staat de relatie met jouw energetische baarmoeder en jouw Vrouw-zijn centraal. In een cyclus van 7 weken ga jij:

 • Dieper thuiskomen in je bekken
 • Een gezonde relatie ontwikkelen met jouw baarmoeder, of deze verdiepen en verstevigen
 • Verbinden met de wijsheid en kracht van  jouw (energetische)
 • Je baarmoeder verbinden met je hart en hoofd zodat er een gezonde samenwerking ontstaat
 • Leren hoe jij kunt werken aan jouw baarmoedergezondheid

Kortom: je leert je op haar af te stemmen en te vertrouwen op haar als een kompas om jouw authentieke leven te gaan leiden.

Dit gaan we doen door onder andere:

 • Online samenzijn (gathering)
 • Embodiment oefeningen
 • Rituelen
 • Prachtig, zacht ademwerk
 • Klank en beweging
 • Creatieve integratie 

Wat geeft deze training jou?

Manon bekken

Thuiskomen in je bekken, om je te verbinden met je hart en hoofd

Verwelkom die vrouwelijke stroom en leef vanuit jouw vrouwenkracht.

Ontkiem, groei, bloei en straal!

En... ga jij mee op reis?

Dus… ga je mee op reis?
Durf jij te springen in de diepte en het licht in deze diepte ontdekken? 
Een reis waarin jij thuiskomt in je bekken. De relatie met jouw baarmoeder gaat onderzoeken, verstevigen en helen zodat jij gaat leven vanuit jouw vrouwenkracht.

Ontkiem, groei, bloei en straal.

Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon Abrahams. Het is mijn wens om een stukje mee te mogen wandelen op jouw reis om jouw volledige potentie te gaan leven. De reis naar leven vanuit authenticiteit, hierin zichtbaar zijn en het creëren en manifesteren van JOUW droomleven.

Mijn baarmoederreis is jaren geleden begonnen. Eigenlijk al zonder dat ik dit door had. Misschien wel vanaf mijn eerste menstrustie. Ze fluisterde, ze riep, ze schreeuwde. Fysieke klachten dwongen mij naar binnen te keren. Hierdoor ging ik haar zien, voelen ervaren. Herkennen en erkennen.

Hoe meer ik in contact kwam met haar, hoe meer mij leven veranderde. Hoe dieper ik durfde te zakken, hoe meer mijn eigen unieke stroming in beweging kwam met als hoogtepunt nu mijn eigen praktijkruimte in mijn tuin, de Womb of love, waar ik vele vrouwen mag begeleiden op hun baarmoederreis.

De Womb of love was er niet zomaar…
Ik heb veel terughoudendheid gevoeld om zichtbaar te zijn met dat wat ik te doen heb hier op aarde. Iets in mij veroordeelde dit, of eigenlijk, iets in mij was bang voor de afwijzing. Ik neem je een klein stukje mee in mijn weg.

In stilte ben ik mijn eigen diepe weg gegaan. Ieder retreat kwam ik weer uit bij mijn baarmoeder. Ze liet zo van zich horen. Zowel fysiek als energetisch.

In 2018 ben ik enkele weken bij een sjamaan geweest. Weken van zuivering en heling. Het werd een ware initiatie. Het was daar dat het mij helder werd hoe ik mijn in juni 2018 gestarte praktijk vorm mocht geven. Totaal anders dan vanuit mijn hoofd bedacht.

Ik ben gestart met het werken met vrouwen en ook hier bleef het bekkengebied mijn aandacht trekken. Ik heb mogen leren dat niet alleen mijn baarmoeder roept, maar dat vele andere vrouwen ook meer aanwezig mogen zijn in hun bekken en baarmoeder. Mijn werk was succesvol en bevredigend, maar toch voelde ik terughoudendheid. Ik durfde niet zichtbaar te zijn met hetgeen ik deed. Angst voor veroordeling, angst voor afwijzing, angst voor uitsluiting. Iets dat heel diep in mij leefde en ervoor zorgde dat ik mijzelf toch nog kleinhield.

Mijn voormoeders dienden zich aan en ik besloot te gaan werken met deze lijn. Tijdens het zuiveren van mijn vrouwenlijn mocht ik heel helder ervaren dat bekken en baarmoeder werk ver terug in mijn vrouwenlijn al aanwezig was. Een missie van deze vrouwen, tot dit bruut werd onderbroken. Hier lag de kern van mijn angst en terughoudendheid, het verstoppen van mijn kwaliteiten. Het was niet van mij! Ik heb mijn baarmoeder nog nooit zo sterk gevoeld. Dit was een duidelijke een volgende initiatie. Voor mijzelf en de vrouwen die bij mij komen.

Mijn werkt verdiepte zich naarmate ik meer af ging dalen in mijzelf en meer zichtbaarheid gaf aan wie ik werkelijk ben en wat ik doe.

Nu weten vrouwen uit heel Nederland en Belgie mij te vinden. Ik begeleid hen in het in verbinding komen met je lijf, je bekken, je energetische baarmoeder. De diepe rauwe traumalagen én haar diepte, wijsheid, kracht en authenticiteit.

In mijn bekken, in mijn baarmoeder liggen de antwoorden. In mijn energetische baarmoeder ligt mijn creatiekracht. Ik heb geleerd dat wanneer ik in verbinding ben en blijf, mijn baarmoeder wortel en verbind met mijn hart alles moeiteloos stroomt. Dit blijft een actief proces.

Het maakt me blij dat ik baarmoederheling meer en meer op zie komen om mij heen. Het is belangrijk voor ons vrouwen om op deze wijze te zachte kracht te activeren. Tegelijkertijd mis ik soms de geworteldheid, het helen vanuit aanwezig zijn.

 

Van hieruit kwam vanuit het volgende inzicht. Mijn weg is een intense weg van jaren geweest en deze reis is nog altijd gaande. De maatschappij is onwijs gericht op een quik fix waarbij commercie niet geschuwd wordt en het voor mijn gevoel aan een bepaalde sacredness voorbij gaat. Voor mij is het belangrijk op een diepe laag hiermee te werken. Daadwerkelijk aanwezig, daadwerkelijk het doorvoelen, erkennen en omarmen. Zowel de schaduwkanten als alle kwaliteiten. In mijn waarheid lukt dat niet in die laag met een spiritueel samenzijn.

Want immers, hoe kun je iets helen, iets transformeren of activeren wanneer je er niet aanwezig bent, wanneer er niet of nauwelijks een relatie is of een verstoorde relatie. Wanneer de wens is dat iets wat onaangenaam is weg moet, terwijl het juist daar aanwezig zijn je zoveel kan brengen?

In mijn waarheid is dit het startpunt.

Vanuit dit inzicht heb ik dit online helende programma gecreëerd ‘Let your womb bloom’

7 weken lang reizen we samen. Reis je mee?

Manon drum

 

Manon rozen

Praktische informatie

Wat: ‘Let your womb bloom’ is een trainingsprogramma van 3 maanden. 

Wanneer: we starten op dinsdag 9 april met een openingsceremonie om 20:00. In deze cyclus zal er 7x op de dinsdag een ceremonie van 60-90 minuten via Zoom plaatsvinden. Deze ceremonie kun je terugkijken op NOVA Academy. Overige data vind je aan het einde van dit blok.

Waar: online op een voor jou prettige plek kun je deelnemen aan de liveceremonies. Op Facebook vind je een besloten groep waar je al je vragen kunt stellen en je ervaringen met de andere vrouwen kunt delen. 

Online Academy: na aanmelding ontvang jij inloggegevens van NOVA Academy. Hier vind je 7 modules gekoppeld aan de 7 weken. In deze modules vind je theorie, oefeningen, innerlijke reizen en praktische selfcaremethoden om de verbinding met jezelf te versterken en verdiepen. Om dat prachtige innerlijke universum verder te ontdekken.

Extra: je behoudt toegang tot het trainingsprogramma met 7 uitgebreide modules op NOVA Academy (zolang NOVA Academy bestaat en de training voldoende animo heeft, minimaal 2 jaar)

Investering:  jouw investering is naast tijd  299  euro. Dit kan eventueel in deelbetalingen.

Om vast in je agenda te noteren:
Ceremonie via Zoom:

 • 9-23 april
 • 7-18 mei
 • 4- 18 juni
 • 2 juli

Start 20:00 tot ongeveer 21:30.

Dit is wat andere vrouwen over deze dagen, mij en mijn werkwijze vertellen:

Annemarie van der Kooij
Lees verder
Lieve mooie Manon, Ik heb een heerlijke liefdevolle zachte vrouwencirkel/ceremonie bij jou mogen ervaren. Ik voelde mij veilig, ik voelde mij vrouwelijk, ik voelde mij zacht en gedragen. Heerlijk als vrouwen zo mogen verbinden, onder jouw professionele begeleiding. Jouw ceremonie was een heerlijk warm bad. De veilige bedding gaf plek en ruimte voor nieuwe inzichten en heling. Dit is wat de wereld nodig heeft. Vrouwen die zich weer de zachtheid, wijsheid en kennis ontdekken van lang geleden. Dank je wel voor jouw mooie werk. Annemarie van der Kooij Love Coach en Hypnotherapeut
Anja
Lees verder
Heel bijzonder, zacht en krachtig tegelijk. Heel fijn om meer ruimte in mijn bekken te voelen. En verrassend te voelen hoeveel er te ervaren is in mijn baarmoeder! Zoveel creativiteit, maar ook onverwachte herinneringen en emoties. Alles kwam langs en mocht er zijn. De begeleiding van Manon heb ik als heel rustig en liefdevol ervaren, ik voelde me direct op mijn gemak. Dankbaar! Anja
Marion
Lees verder
Ik kijk altijd uit naar de online cirkels van Manon. Bijzonder om te ervaren hoe krachtig de energie werkt. Deze bijeenkomsten brengen mij dichter bij mijzelf, in verbinding met mijn baarmoeder en werkt heel helend. De oefeningen vind ik superprettig en doe ik nu ook vaak zelf in de ochtend, de innerlijke reizen geven mij de ene keer veel inzicht, de andere keer merk im dat ik fysiek echt veel loslaat. Bijzonder!
Previous
Next
Manon rozen

Veelgestelde vragen

Jazeker, er blijft altijd een blauwdruk van de baarmoeder achter. We werken met de energie van de baarmoeder en daar kun je altijd verbinding mee maken.

Ja hoor, je bent heel welkom. Of je nou al veel gedaan hebt of weinig, je bent welkom! Ik nodig je zelfs uit om dat wat je weet even los te laten en vanuit een open en nieuwsgierige houding deel te nemen aan het programma.

Daarnaast ga jij in contact komen met de diepe wijsheid in jou. Je zult verbaasd staan wat jij allemaal weet. Je gaat op zoek naar JOUW waarheid en wijsheid. Geloof mij, deze kan altijd nog dieper en meer omvattend!

Dit programma opent jou op een nieuwe laag. Wij zijn circulaire wezens en het helingsproces verloopt nooit lineair. Dit betekent dat je laagje voor laagje naar jouw kern gaat.

Laat je verrassen welk laagje nu aangeraakt mag worden, wat gezien en geheeld wil worden. Laat je verrassen welke wijsheid, talent, gave nu klaar is om de wereld in gebracht te gaan worden door jou! 

Voel je welkom met al jouw kennis en wijsheid!

Dat is geen enkel probleem. Op NOVA Academy kun je de live ceremonie terugkijken in jouw eigen tijd. 

Weet dat je wanneer je er niet uitkomt met het online programma je mij altijd een bericht kunt sturen. Ik help je met alle liefde weer op weg. Kom ik er ook niet uit, dan is er altijd nog mijn wonderlijke achterwacht met alle kennis van computers en online programma’s om ons te helpen.

Herkenbaar 😉 en geen probleem. Klik op wachtwoord vergeten en je krijgt een link om opnieuw een wachtwoord in te vullen.

Mocht je je gebruikersnaam niet meer weten, dan kan ik dit voor je nakijken. 

Ik garandeer je dat dit het waard is. Wat jij er voor terugkrijgt is eigenlijk onbetaalbaar. Het is een proces wat je aangaat en ook niet zal stoppen na deze cyclus van 3 maanden.

Durf in jezelf te investeren en je zult ervaren dat het straks op allerlei gebieden gaat stromen en jij meer en meer in je kracht gaat staan!

Weet dat je ook in delen kunt betalen mocht dat beter bij jouw situatie passen op dit moment. 

Ik heb zelf altijd ondervonden: bij twijfel gewoon doen!

Maar even zonder gekheid… waar zit je twijfel in?
Of jij deze grote investering waard bent? Jazeker! We hebben krachtige vrouwen nodig in de wereld. Vrouwen die zichzelf durven te zijn. Vrouwen die zich laten zien en horen, vrouwen die de verandering durven te maken en te zijn!
Het is niet voor niets dat jij dit leest…. en weet alles wat jij heelt voor jezelf, heel voor de generatie achter jou en voor jou! Dit is  belangrijk werk!

Vraag jij je af of dit het juiste moment is voor jou? Als jij jezelf en jouw verlangens serieus neemt wel. Als jij in jezelf voelt dat je er klaar mee bent om jezelf klein te houden en niet je ware potentie te leven, dat het voor jou tijd is om te stralen en te bloeien, dan is dit absoluut DE tijd voor jou!

Dat kan en neem jezelf hier ook zeker serieus in. Je mag al je vragen aan mij stellen. Je kunt mij hiervoor bellen of, als je je daar prettiger bij voelt, je vragen stellen via e-mail. Of je vult even het contactformulier in.

Ik beantwoord graag al je vragen!

Fijn dat je de keuze hebt gemaakt! Klik op de knop hieronder om jouw aanmelding in te dienen.

Ik meld me aan!

Wil jij je aanmelden voor dit transformerende programma? Druk dan op de knop hieronder om me een mail te sturen voor de wachtlijst. De deuren gaan open op 1 maart!

Wil je graag nog even met mij jouw vragen doorspreken voor je zo’n belangrijk besluit neemt? Druk dan op de knop hieronder.