beleef jouw Vrouw-zijn

Let your womb bloom

Reis mee jouw eigen diepte in. Leer de wijsheid en creatiekracht van jouw baarmoeder kennen, laat je door haar leiden als een kompas. 

Verbind je met jouw vrouwelijke energie, zachte kracht en leef jouw authentieke stroom.

Het is tijd om te bloeien en te stralen! 

Voel je welkom bij dit prachtige, diepgaande, zachte én krachtige online programma van 3 maanden. Kom thuis in jezelf!

De volgende training start in september.

Nieuwsgierig naar meer informatie lees dan verder op deze pagina of geef je op voor de belevingsgerichte masterclass. Voel je heel welkom om te ervaren of dit bij jou past!

De eerst volgende masterclass is op 1 juli om 20u.

Herken je je in het volgende?

Wat ga je doen?

Tijdens dit online programma staat de relatie met jouw energetische baarmoeder en jouw Vrouw-zijn centraal. In een cyclus van 7 weken ga jij:

 • Dieper thuiskomen in je bekken
 • Een gezonde relatie ontwikkelen met jouw baarmoeder, of deze verdiepen en verstevigen
 • Verbinden met de wijsheid en kracht van  jouw (energetische)
 • Je baarmoeder verbinden met je hart en hoofd zodat er een gezonde samenwerking ontstaat
 • Leren hoe jij kunt werken aan jouw baarmoedergezondheid

Kortom: je leert je op haar af te stemmen en te vertrouwen op haar als een kompas om jouw authentieke leven te gaan leiden.

Dit gaan we doen door onder andere:

 • Online samenzijn (gathering)
 • Embodiment oefeningen
 • Rituelen
 • Prachtig, zacht ademwerk
 • Klank en beweging
 • Creatieve integratie 

Wat geeft deze training jou?

Manon bekken

Thuiskomen in je bekken, om je te verbinden met je hart en hoofd

Verwelkom die vrouwelijke stroom en leef vanuit jouw vrouwenkracht.

Ontkiem, groei, bloei en straal!

Praktische informatie

Wat: ‘Let your womb bloom’ is een trainingsprogramma van 3 maanden. 

Wanneer: we starten in september 

Waar: online op een voor jou prettige plek kun je deelnemen aan de liveceremonies. Op Facebook vind je een besloten groep waar je al je vragen kunt stellen en je ervaringen met de andere vrouwen kunt delen. 

Online Academy: na aanmelding ontvang jij inloggegevens van NOVA Academy. Hier vind je verschillende modules met inspirerende theorie, oefeningen, innerlijke reizen en praktische selfcaremethoden om de verbinding met jezelf te versterken en verdiepen. Om dat prachtige innerlijke universum verder te ontdekken.

Extra: je behoudt toegang tot het trainingsprogramma op NOVA Academy zolang NOVA Academy bestaat en de training voldoende animo heeft maar minimaal 1 jaar)

Investering: jouw investering is voor deze 3 maanden begeleiding is naast tijd,  222  euro. Dit kan eventueel in 2 of 3 deelbetalingen. 

Om vast in je agenda te noteren:
Ceremonie via Zoom start om 20u:

Start 20:00 tot ongeveer 21:30.

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon Abrahams en het is mijn missie om anderen te helpen hun volledige potentieel te leven. Dit door diep af te dalen in jezelf, je door authenticiteit te leven en zo jouw droomleven creëren. Graag deel ik kort een stukje van mij persoonlijke reis. Mijn ‘baarmoederreis’ begon onbewust al vanaf mijn eerste menstruatie, waarbij op latere leeftijd fysieke klachten haar dwongen naar binnen te keren en haar baarmoeder te erkennen. Door dieper contact met mijn baarmoeder veranderde mijn leven. Ik volgde meer en meer mijn eigen unieke stroming, wat leidde tot het openen van mijn praktijkruimte de ‘Womb of Love’. Hier begeleid ik vrouwen op hun eigen baarmoederreis. Ondanks mijn succes, worstelde ik altijd met zichtbaarheid en angst voor afwijzing. Door al mijn innerlijk werk werd helder dat deze angsten niet alleen van haarzelf waren, maar diep geworteld in haar vrouwenlijn. Na een intensieve reis van zelfontdekking en heling, inclusief tijd met een sjamaan die mij precies gaf wat ik nodig had, leerde ik dat veel vrouwen meer aanwezigheid in hun bekken en (energetische) baarmoeder nodig hebben. Dit is de plek van waaruit alles ontstaat. Ik benadrukt het belang van baarmoederheling en de activering van zachte kracht bij vrouwen. Minstens zo belangrijk op dit pad is de noodzaak van geworteldheid en heling vanuit aanwezigheid erkent. Ik kan me absoluut niet (meer) vinden in de maatschappelijke neiging naar snelle oplossingen en benadruk graag het belang van diepgaand werk en het omarmen van zowel schaduwkanten als kwaliteiten. Ze werkte ik zelf door mijn angsten heen en werd meer zichtbaar, wat haar praktijk verdiepte en haar in staat stelde vrouwen uit heel Nederland en België te begeleiden op mijn eigen unieke manier.
Manon rozen

En... ga jij mee op reis?

Dus… ga je mee op reis?
Durf jij te springen in de diepte en het licht in deze diepte ontdekken? 
Een reis waarin jij thuiskomt in je bekken. De relatie met jouw baarmoeder gaat onderzoeken, verstevigen en helen zodat jij gaat leven vanuit jouw vrouwenkracht.

Ontkiem, groei, bloei en straal.

Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Dit is wat andere vrouwen over de training, mij en mijn werkwijze vertellen:

Anne
Anne
Mijn baarmoeder komt echt tot bloei!
Lees verder
Een training met een schat aan informatie op allerlei verschillende lagen (fysiek, emotioneel, praktisch, energetisch) met bijzondere en mooie oefeningen. Het online samenkomen is voor mij ontzettend waardevol. Natuurlijk de herkenning onderling, maar juist ook het ervaren hoe andere vrouwen omgaan met iets waar ik een drempel bij voel, een blokkade op heb, geeft mij heling. Ik merk dat mijn baarmoeder echt tot bloei komt.
Joyce van Apeldoorn
Joyce van Apeldoorn
Een diepere verbinding met mezelf
Lees verder
Manon is op een dag puur op intuïtie naar me toegekomen om me te vertellen over haar werk. En wat blijkt, haar werk sluit precies aan bij wat ik nodig had. Ik ben begonnen met een online workshop genaamd "Let your womb bloom" en het heeft me ontzettend veel inzichten gebracht. Bovendien heeft het me geholpen om een diepere verbinding met mezelf te creëren en om het verdriet uit mijn verleden te verwerken.
Cisca
Lees verder
Tot nu toe is het een intense reis waarin ik dichter bij mezelf kom. Bij mijn krachtbron, mijn krachtcentrum. Manon heeft een hele fijne stem bij de reizen en in het gesproken deel van de leeromgeving. De cursus is mooi opgebouwd. Ook de theorie is aanvullend en fijn. De online bijeenkomsten zijn zeer waardevol. Het samen een oefening doen is fijn. Is er iets veranderd? Ja, volgens mij heb ik nog meer innerlijke rust. Verder wacht ik af wat het mij verder brengt. Mooi dat de training toegankelijk blijft. Ik ga zeker de training nog een keer doen. In het begin had ik er moeite mee, er werden lagen geraakt, je begeleiding was steunend. Nu loop ik nog wat achter. Ik gun en geef mezelf de rust om het af te maken. Dankjewel.
Leoni
Steeds meer thuis raken in mijn bekken
Lees verder
Lieve Manon, Dankjewel voor je fijne begeleiding en het zo mooi belichamen van de vrouwelijke energie. Heel inspirerend. Het is voor mij prettig om te mogen ontvangen. Uberhaupt. Maar zeker als vrouw, jonge moeder, en als begeleider van vrouwengroepen waarin ik veel 'geef'. De practices ondersteunen mij in de transitie waar ik in zit. Om telkens weer te zakken. Steeds meer thuis te raken in mijn bekken. Oh wat heb ik hier naar verlangd. Het vrouwelijke heeft veel rust, vertraging, liefde en zachtheid nodig. Want wat heeft zij zich onveilig gevoeld. Maar ik weet nu de weg. En ik hou zo van haar. Dankjewel.
Annemarie van der Kooij
Lees verder
Lieve mooie Manon, Ik heb een heerlijke liefdevolle zachte vrouwencirkel/ceremonie bij jou mogen ervaren. Ik voelde mij veilig, ik voelde mij vrouwelijk, ik voelde mij zacht en gedragen. Heerlijk als vrouwen zo mogen verbinden, onder jouw professionele begeleiding. Jouw ceremonie was een heerlijk warm bad. De veilige bedding gaf plek en ruimte voor nieuwe inzichten en heling. Dit is wat de wereld nodig heeft. Vrouwen die zich weer de zachtheid, wijsheid en kennis ontdekken van lang geleden. Dank je wel voor jouw mooie werk. Annemarie van der Kooij Love Coach en Hypnotherapeut
Annemarie van der Kooij
Lees verder
Lieve mooie Manon, Ik heb een heerlijke liefdevolle zachte vrouwencirkel/ceremonie bij jou mogen ervaren. Ik voelde mij veilig, ik voelde mij vrouwelijk, ik voelde mij zacht en gedragen. Heerlijk als vrouwen zo mogen verbinden, onder jouw professionele begeleiding. Jouw ceremonie was een heerlijk warm bad. De veilige bedding gaf plek en ruimte voor nieuwe inzichten en heling. Dit is wat de wereld nodig heeft. Vrouwen die zich weer de zachtheid, wijsheid en kennis ontdekken van lang geleden. Dank je wel voor jouw mooie werk. Annemarie van der Kooij Love Coach en Hypnotherapeut
Anja
Lees verder
Heel bijzonder, zacht en krachtig tegelijk. Heel fijn om meer ruimte in mijn bekken te voelen. En verrassend te voelen hoeveel er te ervaren is in mijn baarmoeder! Zoveel creativiteit, maar ook onverwachte herinneringen en emoties. Alles kwam langs en mocht er zijn. De begeleiding van Manon heb ik als heel rustig en liefdevol ervaren, ik voelde me direct op mijn gemak. Dankbaar! Anja
Marion
Lees verder
Ik kijk altijd uit naar de online cirkels van Manon. Bijzonder om te ervaren hoe krachtig de energie werkt. Deze bijeenkomsten brengen mij dichter bij mijzelf, in verbinding met mijn baarmoeder en werkt heel helend. De oefeningen vind ik superprettig en doe ik nu ook vaak zelf in de ochtend, de innerlijke reizen geven mij de ene keer veel inzicht, de andere keer merk im dat ik fysiek echt veel loslaat. Bijzonder!
Vorige
Volgende
Manon rozen

Veelgestelde vragen

Jazeker, er blijft altijd een blauwdruk van de baarmoeder achter. We werken met de energie van de baarmoeder en daar kun je altijd verbinding mee maken.

Ja hoor, je bent heel welkom. Of je nou al veel gedaan hebt of weinig, je bent welkom! Ik nodig je zelfs uit om dat wat je weet even los te laten en vanuit een open en nieuwsgierige houding deel te nemen aan het programma.

Daarnaast ga jij in contact komen met de diepe wijsheid in jou. Je zult verbaasd staan wat jij allemaal weet. Je gaat op zoek naar JOUW waarheid en wijsheid. Geloof mij, deze kan altijd nog dieper en meer omvattend!

Dit programma opent jou op een nieuwe laag. Wij zijn circulaire wezens en het helingsproces verloopt nooit lineair. Dit betekent dat je laagje voor laagje naar jouw kern gaat.

Laat je verrassen welk laagje nu aangeraakt mag worden, wat gezien en geheeld wil worden. Laat je verrassen welke wijsheid, talent, gave nu klaar is om de wereld in gebracht te gaan worden door jou! 

Voel je welkom met al jouw kennis en wijsheid!

Dat is geen enkel probleem. Op NOVA Academy kun je de live ceremonie terugkijken in jouw eigen tijd. 

Weet dat je wanneer je er niet uitkomt met het online programma je mij altijd een bericht kunt sturen. Ik help je met alle liefde weer op weg. Kom ik er ook niet uit, dan is er altijd nog mijn wonderlijke achterwacht met alle kennis van computers en online programma’s om ons te helpen.

Herkenbaar 😉 en geen probleem. Klik op wachtwoord vergeten en je krijgt een link om opnieuw een wachtwoord in te vullen.

Mocht je je gebruikersnaam niet meer weten, dan kan ik dit voor je nakijken. 

Ik garandeer je dat dit het waard is. Wat jij er voor terugkrijgt is eigenlijk onbetaalbaar. Het is een proces wat je aangaat en ook niet zal stoppen na deze cyclus van 3 maanden.

Durf in jezelf te investeren en je zult ervaren dat het straks op allerlei gebieden gaat stromen en jij meer en meer in je kracht gaat staan!

Weet dat je ook in delen kunt betalen mocht dat beter bij jouw situatie passen op dit moment. 

Ik heb zelf altijd ondervonden: bij twijfel gewoon doen!

Maar even zonder gekheid… waar zit je twijfel in?
Of jij deze grote investering waard bent? Jazeker! We hebben krachtige vrouwen nodig in de wereld. Vrouwen die zichzelf durven te zijn. Vrouwen die zich laten zien en horen, vrouwen die de verandering durven te maken en te zijn!
Het is niet voor niets dat jij dit leest…. en weet alles wat jij heelt voor jezelf, heel voor de generatie achter jou en voor jou! Dit is  belangrijk werk!

Vraag jij je af of dit het juiste moment is voor jou? Als jij jezelf en jouw verlangens serieus neemt wel. Als jij in jezelf voelt dat je er klaar mee bent om jezelf klein te houden en niet je ware potentie te leven, dat het voor jou tijd is om te stralen en te bloeien, dan is dit absoluut DE tijd voor jou!

Dat kan en neem jezelf hier ook zeker serieus in. Je mag al je vragen aan mij stellen. Je kunt mij hiervoor bellen of, als je je daar prettiger bij voelt, je vragen stellen via e-mail. Of je vult even het contactformulier in.

Ik beantwoord graag al je vragen!

Fijn dat je de keuze hebt gemaakt! Klik op de knop hieronder om jouw aanmelding in te dienen.

Ik meld me aan!

Wil jij je aanmelden voor dit transformerende programma? Druk dan nu op de knop hieronder!

Wil je graag nog even met mij jouw vragen doorspreken voor je zo’n belangrijk besluit neemt? Druk dan op de knop hieronder zodat ik contact me je kan opnemen.

Jouw vrouwenkracht

Voor zoveel vrouwen voelt het onveilig om daadwerkelijk aanwezig te zijn in hun bekkengebied.

Om af te stemmen op hun energetische baarmoeder,
deze prachtige krachtplek, deze bron van Al.

Afwijzing
Onveiligheid
Geweld
Onbegrip
Vernedering

Afgescheidenheid

Maar ook

Angst voor je eigen kracht
Grootsheid
Gaven
Talenten

Hebben jou teruggetrokken uit dit gebied
Weg van van jouw kern,
van jouw authentieke zijn
Loyaal aan patronen, overtuigingen, imprints

Het is niet van jou alleen
Het is een collectieve blokkade
Een collectief trauma
Op het Vrouw-zijn

Het verbinding zijn met jouw kern
Kracht en grootsheid
Intuïtie en wijsheid
Zachtheid en sensualiteit
Seksualiteit en creativiteit

Weet
Dat het nu tijd is
Om je weer te verbinden
Met wie jij bent

Jij mag jezelf laten zien
volop bloeien, stralen, leven, blij zijn

Dus zak in je bekken
Door de rauwe lagen heen
Voel, erken, kom thuis

Ik zie Jou
Ik voel Jou
Ik herken Jou

Jij bent welkom