LEEF JOUW LEVEN

Liefdevol werken met het Yoni-ei

Wat mooi dat je op deze pagina bent gekomen, iets in jou is nieuwsgierig naar dit onderwerp. Voel je welkom om vanuit alle rust de informatie tot je te nemen en te ervaren wat dit met je doet in je lijf.

Ken jij jouw Vrouw-zijn?
Ben je comfortabel met jouw Vrouw-zijn?
Ervaar jij de zachte kracht in jou of ben je vooral je ‘mannetje’ aan het staan?

Ik gun het iedere vrouw om via het liefdevol werken met het Yoni-ei een mooie reis te maken in het Vrouw-zijn. De zachte kracht in jou te ontmoeten en je vermogen tot genieten ‘aan’ te zetten. Jouw sensualiteit en creativiteit laten stromen. Jezelf hierbinnen leren kennen en omarmen is de basis om liefdevol te werken met een Yoni-ei.

Het is mijn inziens namelijk niet zomaar een voorwerp wat je gebruikt en daarom  belangrijk hier bewust en liefdevol gebruik van te maken. Heel graag  ondersteun ik jou daarbij.

Liefdevol werken met het Yoni-ei veer

Gratis masterclass ter kennismaking

Het kan best een stap zijn om zomaar een Yoni-ei en/of een training aan te schaffen. Wil jij weten of dit bij jou past dan bied ik soms de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een gratis masterclass. Tijdens deze masterclass ontvang jij informatie over wat een Yoni-ei nou precies is, hoe het werkt op verschillende niveaus en wat het jou kan bieden. Deze avond wordt ondersteund door heerlijke oefeningen waardoor jij in je bekken landt, je vrouwelijke stroming wakker maakt en je een sneak peak krijgt in de training. Op deze wijze kun je ervaren en voelen of deze training aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Voel je ook welkom om een telefonisch afspraak te maken zodat we samen af kunnen stemmen of deze training op dit moment bij jou past.

Je Yoni

Het woord ‘Yoni’ komt vanuit het Sanskriet symboliseert de vrouwelijke geslachtsdelen en bovenal de vrouwelijke energie, seksualiteit en spiritualiteit. De Yoni wordt gezien als een heilige tempel, de oerbron. Ze ligt in je bekken, het gebied van de levensenergie en seksuele energie.

Je vrouwelijkheid is heilig
Je Yoni is heilig

Een Yoni-ei kan je helpen om in dieper contact te komen met je vrouwelijkheid en werkt door op fysiek, energetisch, sensueel en seksueel vlak.

Wat geeft deze training jou?

Deze training is als een prachtige reis in het omarmen van jouw vrouwelijkheid. Een cadeautje in het leren kennen van je lijf, het creëren van bewustwording in je bekken en het laten ontwaken van jouw vrouwelijke energie. 

 • Je leert je bekkengebied en je Yoni kennen en ervaren (anatomie).
 • Je leert aanwezig te zijn in je lichaam. Thuis te zijn in je bekkengebied.
 • Het verwelkomen en omarmen van jouw vrouwelijkheid.
 • Je leert je op zachte wijze te verbinden met je bekken en Yoni.
 • Je leert je Yoni te zien en van haar te houden. Je ervaart dat ze zoveel meer is dan de seksistische en pornografische beelden die we vaak voorgeschoteld krijgen. Je leert jezelf op diep en intiem niveau kennen, eren en hierbinnen voor jezelf te zorgen.
 • Je leert op zachte en respectvolle wijze naar jezelf te kijken.
 • Het verhoogt je vermogen om te genieten. 

Dit is dan ook niet zomaar een training, maar echt een reis naar binnen. Een reis die jouw zelfliefde, sensitiviteit en sensualiteit wakker maakt en een creatieve stroming op gang brengt. 

Manon bekken

Wat ga je ervaren?

De vrouwelijke energie staat onder andere voor rust, naar binnen keren, ontvangen en vertraging.

Met deze waarden in gedachten is deze training als een reis naar binnen. Via oefeningen en meditaties ga jij de informatie belichamen. Informatie over  je bekken, je bekkenbodem, je Yoni, Vrouw-zijn en uiteraard het liefdevolle gebruik van je Yoni-ei.

Het liefdevol werken met het Yoni-ei heeft bij juist gebruik een helende en vitaliserende werking op jouw gehele bekkengebied maar ook op jouw zijn. Dit op zowel fysiek, emotioneel als energetisch en seksueel niveau. .

Deze training verandert jouw zelfbeeld en gevoel van vrouwelijkheid en wellicht ook je seksuele beleving.

Op welke wijze ga je dit ervaren?

De training is helder opgezet met praktische informatie die jij op jouw moment door kunt lezen. Begeleidende audio’s helpen jou aanwezig te zijn in je lijf en je te verbinden met je bekkengebied. Vanuit de zachte, vrouwelijke energie ga je alle informatie belichamen.
Werkbladen ondersteunen jou in het proces en bieden verdieping, reflectie en integratie.

Kortom, dit is een training waarin je de informatie echt gaat belichamen zodat er van binnenuit iets gaat veranderen op verschillende niveaus.

Yoni-ei jade

Fysiek

Je leert op nieuwe wijze over de anatomie van jouw bekken, Yoni en je bekkenbodemspieren.
Je gaat je bekkenbodem ervaren en leert hoe je hier meer ontspanning in aan kunt brengen. Ontspanning. in je bekken is ontspanning in je lijf.
Je bekken wordt steviger, krachtiger én soepeler. Je gehele lichaam wordt sensitiever en dit verhoogt je vermogen tot genieten. 

Emotioneel

Stevig aanwezig zijn in je bekken is stevig aanwezig zijn in het leven. Je fijn voelen in je vrouwelijkheid, jezelf kennen op deze wijze geeft zelfvertrouwen.
Ook creëer je bewustwording rondom vastgezette emoties in jouw bekkengebied en laat je deze vrij met behulp van gerichte oefeningen. Dit geeft rust, kracht, vrijheid en stroming.

Mentaal

Je leert overtuigingen te herkennen die jouw vrouwelijke stroming belemmeren. Je gaat jezelf op andere wijze ervaren en wordt zachter en milder naar jezelf toe. Je beeld van jezelf als vrouw verandert. 

Energetisch

Je leert de energetische werking kennen van jouw Yoni-ei en deze constructief in te zetten. Ook kom je meer in verbinding met de alchemie van je bekken: je intuïtie en je diepe wijsheid.Het aangaan van deze reis vanuit een commitment met jezelf zal ook echt een transformatie op celniveau brengen waardoor je het leven anders gaat ervaren.

Seksueel

Je gehele lichaam wordt sensitiever, dit verhoogt de gevoelens van genot. Je bent in verbinding met je Yoni en kan gericht seksuele energie opwekken en laten stromen en er (steeds meer) van genieten.

Online samenzijn

Naast de online training bied ik ook een online samenzijn Wombcircle ‘In verbinding met jouw Yoni’ aan onder mijn begeleiding tegen een bijdrage. Een moment om te delen met elkaar en om samen bekken- en Yonigerichte oefeningen te doen. Heerlijke oefeningen om thuis te komen in je bekken, aanwezig te zijn in je lijf. 

Deze momenten kun je hier inboeken. De komende periode staan er geen online cirkels gepland i.v.m. mijn privésituatie. Houd de agenda in de gaten om je straks direct weer te kunnen aanmelden!

Waarom samen? Omdat het heerlijk kan zijn met elkaar te delen, om herkenning te vinden bij elkaar. Samen delen is helen èn groeien!

Startdatum

Je start deze training op het moment dat het jou uitkomt en je doorloopt deze geheel op je eigen tempo. Vanuit de vrouwelijke energie is het zo belangrijk je eigen tempo en stroom te volgen. Zeker wanneer het gaat over een intiem onderwerp als je Yoni. Om deze reden heb jij dan ook ‘levenslang’ toegang tot deze online training. 

Direct na aanmelding krijg jij je inloggegevens voor NOVA Academy en kun je dus meteen aan de slag!

Investering

Jouw investering voor online deze training bedraagt 222 euro.  Dit is inclusief:

 • Een uitgebreide online training van 12 modules met verschillende audio’s die jou begeleiden (innerlijke, meditaties reizen, oefeningen) en werkbladen ter reflectie en integratie.
 • Toegang tot deze training zolang NOVA Academy bestaat, minimaal  2 jaar maar waarschijnlijk veel langer!
 • Liefdevolle verbinding met jouw bekkengebied
 • Kennis die je op school niet geleerd hebt

Bestel je de training met Yoni-ei dan betaal je 267 euro. Dit Yoni-ei pakket bevat een Yoni-ei (Jade of Rozenkwarts), zuiveringszout, 2 touwtjes, heilig hout. Indien gewenst is er telefonisch afstemming over de keuze van jouw Yoni-ei mogelijk.

Wil je eerst meer weten? Ik organiseer soms een masterclass over het liefdevol werken met het Yoni ei. Druk op de knop hieronder om te zien of er een masterclass gepland staat. Stuur me anders gerust een bericht zodat ik je mondeling een en ander kan toelichten.

Reviews

Lees hier wat anderen hebben ervaren die jou zijn voorgegaan

Marjorie
Lees verder
Ik ben onder de indruk.... dit is inderdaad een diepe reis die je met jezelf gaat maken onder kundige begeleiding.

Ik heb het als ontzettend waardevol ervaren dat er zoveel aandacht is besteed aan het eerst ontdekken van en verbinden met je bekkengebied en je Yoni. Zoveel geleerd, zowel over de anatomie als over mijzelf.

De modules zijn helder, uitgebreid en de audio opnames zijn echt fantastisch. Zo mooi hoe je mij meeneemt diep in mijzelf. Dit is echt helend! Fantastisch hoe de training daarna overgaat in het praktische gebruik van het Yoni-ei. Ondanks dat dit een praktisch onderdeel is staat het zachte, liefdevolle en heilige centraal. Prachtige oefeningen en het klopt helemaal wat je zegt Manon. Iedere keer wanneer ik weer een oefening doe raakt een een andere of dieper laagje.

Bedankt, mijn vrouwelijke stroming is echt ontwaakt!
Femke
Lees verder
De masterclass was voor mij al een reis waarbij er veel in mij gebeurde. Spannend en onwennig dit intieme thema. Toch heb ik het gedaan! Deze online training heeft me diep geraakt. en veranderd. Ik was mij er niet bewust van dat ik zo afgescheiden was van mijn bekkengebied. De training en het Yonihealing traject hebben mijn beleving van mijn Vrouw-zijn echt veranderd. Ik hou van mijn lichaam. Ik hou van mijn Yoni. Ik laat mijn sensuele kant er steeds meer zijn en geniet zoveel meer van mijzelf en mijn leven. Als je dit leest en twijfelt.... doen! Het gaat je zo veel geven
Eline
Lees verder
Hoi Manon,

Ik ben nu een paar weken bezig met de training en er gaat een wereld voor me open. Dit zou verplichte materie moeten zijn voor elke vrouw/meisje. Ik ben nog niet bij het yoni ei gekomen (dit heeft blijkbaar wat meer tijd nodig) maar ik merk al veel verschil door de meditaties en oefeningen. Ik zit meer in mijn lijf, ik ben meer gegrond, ik voel me soepeler in mijn lichaam en ook krachtiger. Ik kwam erachter dat ik veel spanning had in mijn bekkenbodem en dat is minder geworden.

Mijn feedback op de training:

* de leeromgeving ziet er mooi en gestructureerd uit

* gebruiksvriendelijk, de opbouw is heel goed

* afwisselend qua informatie, meditaties en oefeningen

* prettig dat je wordt gestimuleerd om te schrijven

* de meditaties en oefeningen zijn heel fijn, je legt het goed uit en je hebt een fijne rustige stem

* de informatie en onderwerpen zijn uitgebreid

H. J
Lees verder
Ik heb deze online training als bijzonder fijn ervaren! Een ontdekking van mijzelf op een diepe, intieme laag. Veel geleerd, veel ervaren en een nieuwe dimensie in mij is wakker gemaakt. .

Op een hele unieke manier en op liefdevolle, zachte wijze laat Manon je contact te maken met jezelf.
Met je bekken, je Yoni, je sensualiteit en seksualiteit. Dit was echt een absoluut caeautje voor mij! Ik zeg.... gun jezelf dit ook!
Marloes
Lees verder
Een waardevolle training die ontzettend diep doorwerkt. Niet verwacht dat ik zoveel conditioneren op mijn bekkengebied had. Dankbaar voor alles wat ik heb mogen zuiveren en loslaten in deze training.

Manon heeft een prettig, rustige stem zodat je als vanzelf diep in je lijf komt.
Bijzonder vond ik dat ik veel informatie tot mij heb mogen nemen die mij nooit op school is geleerd. Ik ben echt anders tegen mijn vrouwelijkheid en Yoni aan gaan kijken. Wat is ze mooi, prachtig en bijzonder. Ik leer meer en meer naar haar te luisteren en los te laten wat ik heb opgeslagen in dat gebied.

Mijn man is ook erg blij.... het heeft onze seksuele relatie erg verrrijkt. Ik ben sensueler, opener en meer tevreden met mijn lijf. En getrainde bekkenbodemspieren maken mijn man meer dan blij 😉
Mariska
Lees verder
Jeetje....deze training is geweldig! Het geeft ontzettend veel informatie (zowel om te lezen als om te ervaren). Je voelt dat je er met heel het hart aan gewerkt is. De training heeft mij zachtheid gebracht. Het geeft aarding en helpt ook bij het opruimen van oud zeer. Ik mocht nog het een en ander liefdevol aankijken en doorvoelen…
Petra
Lees verder
Deze training is echt een proces... zo bijzonder hoe Manon je online weet te verbinden met je bekkengebied.

Het is voor mij meer dan waardevol geweest om eerst de helende reis in mijn bekken aan te gaan voordat de training start met het verbinden en werken met het Yoni-ei.

Mijn verwachtingen waren hoog na het lezen van de inhoud maar het heeft alsnog alles overtroffen.... wauw!

Ook heel fijn dat ik persoonlijke begeleiding heb ontvangen ter verwerking van mijn trauma's in dit gebied. Dit transformatietraject was echt van toegevoegde waarde. Zoveel verandering in mij.... de levensenergie stroomt als nooit tevoren!
Vorige
Volgende

Start vandaag met je nieuwe leven

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat.

Hoe lang duurt de training?

Zoals genoemd maak je door deze training echt een reis in jouw Vrouw-zijn. Het is belangrijk dit volledig in jouw eigen tempo te doen. Je krijgt dan ook direct toegang tot de gehele training. 

Het is aan jou om te kiezen voor een dagelijks, wekelijks of maandelijks moment. Het is belangrijk jezelf en jouw behoefte hierbinnen te volgen. 

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Je kunt er zoveel tijd aan besteden als jij wilt. Deze training nodigt je uit tot het kiezen voor me-time. Het is heerlijk om hier echt een vast moment voor te plannen. 

Het tot je nemen van de informatie, het doen van een oefening, het schrijven in je dagboek en het nagenieten zal 30 tot 90 minuten van je tijd innemen per module.

Hoe weet ik welk Yoni-ei bij mij past?

Het kan zijn dat je een duidelijke voorkeur voelt. Het kan ook zijn dat je het fijn vindt om contact met mij te hebben zodat we samen af kunnen stemmen welk Yoni-ei op dit moment bij jou pas.

Kan ik bij jou terecht voor hulp?

Alle informatie, de oefeningen en het proces wat jij daardoor aangaat kan iets  Gedurende de training kun je mij je vragen stellen via de mail en kijken we wat je nodig hebt om weer verder te kunnen. 

Hoe lang houd ik toegang tot de video's?

Je hebt ‘levenslang’ toegang tot deze training. Je kunt de informatie, oefeningen, meditaties, innerlijke reizen en het naslagwerk blijven bekijken en nalezen zolang NOVA Academy bestaat en er voldoende deelnemers actief bezig zijn met deze training.

ik ben een voeler... is al die informatie dan wel iets voor mij?

Deze training is zo ingericht dat je het gaat ervaren. De oefeningen zijn gericht op het voelen en ervaren van de theorie. De werkbladen zorgen voor extra reflectie en verdieping, dit zorgt voor een mooie integratie. 

Kies voor jezelf

Aanmelden?

Maak hieronder de keuze voor wel of geen Yoni-ei pakket bij jouw training.