LEEF JOUW LEVEN

Liefdevol werken met het Yoni-ei

Wat mooi dat je op deze pagina bent gekomen, iets in jou is nieuwsgierig naar dit onderwerp. Voel je welkom om vanuit alle rust de informatie tot je te nemen en te ervaren wat dit met je doet in je lijf.

Ken jij jouw Vrouw-zijn?
Ben je comfortabel met jouw Vrouw-zijn?
Ervaar jij de zachte kracht in jou of ben je vooral je ‘mannetje’ aan het staan?

Ik gun het iedere vrouw om via deze weg een mooie reis te maken in het Vrouw-zijn. De zachte kracht in jou te ontmoeten en je vermogen tot genieten ‘aan’ te zetten.  Jouw sensualiteit en creativiteit laten stromen.  Jezelf hierbinnen leren kennen en omarmen is de basis om liefdevol te werken met een Yoni-ei.

Het is mijn inziens namelijk niet zomaar een voorwerp wat je gebruikt en daarom  belangrijk hier bewust en liefdevol gebruik van te maken. Heel graag  ondersteun ik jou daarbij.

Liefdevol werken met het Yoni-ei veer

Gratis masterclass ter kennismaking

Het kan best een stap zijn om zomaar een Yoni-ei en/of een training aan te schaffen. Wil jij weten of dit bij jou past dan bied ik jou de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een masterclass. Tijdens deze masterclass krijg jij informatie over wat een Yoni-ei nou precies is, hoe het werkt op verschillende niveaus en wat het jou kan bieden. Deze avond wordt ondersteund door heerlijke oefeningen waardoor jij in je bekken land, je vrouwelijke stroming wakker maakt en je een sneakpeak krijgt in de training. Op deze wijze kun je ervaren en voelen of deze training aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Voel je welkom!

Je Yoni

Het woord ‘Yoni’ komt vanuit het Sanskriet symboliseert de vrouwelijke geslachtsdelen en bovenal de vrouwelijke energie, seksualiteit en spiritualiteit. De Yoni wordt gezien als een heilige tempel, de oerbron. Ze ligt in je bekken, het gebied van de levensenergie en seksuele energie.

Je vrouwelijkheid is heilig
Je Yoni is heilig

Een Yoni-ei kan je helpen om in dieper contact te komen met je vrouwelijkheid en werkt door op fysiek, energetisch, sensueel en seksueel vlak.

Deze video geeft je een mooi beeld van de zachtheid van deze training. De aanbieding genoemd in deze video is niet meer geldig. Dit was de introductieprijs. Actuele prijzen zijn te vinden onder het kopje ‘Investering’. 

Wat geeft deze training jou?

Deze training is als een prachtige reis in het omarmen van jouw vrouwelijkheid. Een cadeautje in het leren kennen van jouw lijf, het creëeren van bewustwording in je bekken en het laten ontwaken van jouw vrouwelijke energie. 

  • Je leert aanwezig te zijn in je lichaam. Thuis te zijn in je bekkengebied.
  • Het verwelkomen en omarmen van jouw vrouwelijkheid
  • Je leert je op zachte wijze te verbinden met jouw lichaam en specifiek met je bekken en Yoni.
  • Je leert haar te zien en van haar te houden. Je ervaart dat ze zoveel meer is dan de seksistische en pornografische beelden die we vaak voorgeschoteld krijgen. Je leert jezelf op diep en intiem niveau kennen en hierbinnen voor jezelf te zorgen.
  • Je leert op zachte en respectvolle wijze naar jezelf te kijken.
  • Het verhoogt je vermogen om te genieten. 

Dit is dan ook niet zomaar een training, maar echt een reis naar binnen. Een reis die jouw sensitiviteit en sensualiteit wakker maakt en een creatieve stroming op gang brengt. 

Wat ga je ervaren?

De vrouwelijke energie staat onder andere voor rust, naar binnen keren, ontvangen en vertraging.

Met deze waarden in gedachten is deze training als een reis naar binnen. Via oefeningen en meditaties ga jij de informatie belichamen. Informatie over  je bekken, je bekkenbodem, je Yoni, Vrouw-zijn en uiteraard het liefdevolle gebruik van je Yoni-ei.

Het liefdevol werken met het Yoni-ei heeft bij juist gebruik een helende en vitaliserende werking op jouw gehele bekkengebied maar ook op jouw zijn. Dit op zowel fysiek, emotioneel als energetisch en seksueel niveau. .

Deze training verandert jouw zelfbeeld en gevoel van vrouwelijkheid.

Op welke wijze ga je dit ervaren?

De training is helder opgezet met praktische informatie die jij op jouw moment door kunt lezen. Begeleidende audio’s helpen jou aanwezig te zijn in je lijf en je te verbinden met je bekkengebied. Vanuit de zachte, vrouwelijke energie ga je alle informatie belichamen.
Werkbladen ondersteunen jou in het proces en bieden verdieping, reflectie en integratie.

Kortom, dit is een training waarin je de informatie echt gaat belichamen zodat er van binnenuit iets gaat veranderen op verschillende niveaus.

Fysiek

Je leert op nieuwe wijze over de anatomie van jouw bekken, Yoni en je bekkenbodemspieren.
Je gaat je bekkenbodem ervaren en leert hoe je hier meer ontspanning in aan kunt brengen. Ontspanning. in je bekken is ontspanning in je lijf.
Je bekken wordt steviger, krachtiger én soepeler. Je gehele lichaam wordt sensitiever en dit verhoogt je vermogen tot genieten. 

Emotioneel

Stevig aanwezig zijn in je bekken is stevig aanwezig zijn in het leven. Je fijn voelen in jouw vrouwelijkheid, jezelf kennen op deze wijze geeft zelfvertrouwen.
Ook creëer je bewustwording rondom vastgezette emoties in jouw bekkengebied en laat deze vrij met behulp van gerichte oefeningen. Dit geeft rust, kracht, vrijheid en stroming.

Mentaal

Je leert overtuigingen te herkennen die jouw vrouwelijke stroming belemmeren. Je gaat jezelf op andere wijze ervaren en wordt zachter en milder naar jezelf toe. Je beeld van jezelf als vrouw verandert. 

Energetisch

Je leert de energetische werking kennen van jouw Yoni-ei en deze constructief in te zetten. Ook kom je meer in verbinding met de alchemie van je bekken: je intuïtie en je diepe wijsheid.Het aangaan van deze reis vanuit een commitment met jezelf zal ook echt een transformatie op celniveau brengen waardoor je het leven anders gaat ervaren.

Seksueel

Je gehele lichaam wordt sensitiever, dit verhoogt de gevoelens van genot. Je bent in verbinding met je Yoni en kan gericht seksuele energie opwekken en laten stromen en er (steeds meer) van genieten.

Online samenzijn

Deze training doe je niet alleen maar samen met gelijkgestemde deelnemers. Ieder in haar eigen tempo.
Ik bied naast de training ook een online samenzijn aan onder mijn begeleiding tegen een kleine bijdrage.  Een moment om te delen met elkaar en om samen bekkengerichte oefeningen te doen. Ook zal ik inspelen op jullie vragen en ervaringen. Deze momenten kun jij inboeken via de website en zal via ZOOM plaatsvinden.

Waarom samen? Omdat het heerlijk kan zijn met elkaar te delen, om herkenning te vinden bij elkaar. Samen delen is helen èn groeien!

Startdatum

Je start deze training op het moment dat het jou uitkomt en je doorloopt deze geheel op je eigen tempo. Vanuit de vrouwelijke energie is het zo belangrijk je eigen tempo en stroom te volgen. Zeker wanneer het gaat over een intiem onderwerp als je Yoni. Om deze reden heb jij dan ook ‘levenslang’ toegang tot deze online training. 

Direct na aanmelding krijg jij je inloggegevens voor NOVA Academy en kun je dus meteen aan de slag!

Investering

Jouw investering voor deze training bedraagt €99.
Wil jij ook graag een Yoni-ei pakketje ontvangen, dan bedraagt jouw totale investering €129.

Het Yoni-ei pakket bevat een Yoni-ei (Jade of Rozenkwarts), zuiveringszout, 2 touwtjes, heilig hout en een klein cadeautje. Indien gewenst is er telefonisch afstemming over de keuze van jouw Yoni-ei.

Wil je eerst meer weten? Ik organiseer regelmatig een masterclass over het liefdevol kunnen werken met het Yoni ei. Druk op de knop hieronder om je nu gratis aan te melden.

Reviews

Lees hier wat anderen hebben ervaren die jou zijn voorgegaan

Marjorie
Lees verder
Ik ben onder de indruk.... dit is inderdaad een diepe reis die je met jezelf gaat maken onder kundige begeleiding.

Ik heb het als ontzettend waardevol ervaren dat er zoveel aandacht is besteed aan het eerst ontdekken van en verbinden met je bekkengebied en je Yoni. Zoveel geleerd, zowel over de anatomie als over mijzelf.

De modules zijn helder, uitgebreid en de audio opnames zijn echt fantastisch. Zo mooi hoe je mij meeneemt diep in mijzelf. Dit is echt helend! Fantastisch hoe de training daarna overgaat in het praktische gebruik van het Yoni-ei. Ondanks dat dit een praktisch onderdeel is staat het zachte, liefdevolle en heilige centraal. Prachtige oefeningen en het klopt helemaal wat je zegt Manon. Iedere keer wanneer ik weer een oefening doe raakt een een andere of dieper laagje.

Bedankt, mijn vrouwelijke stroming is echt ontwaakt!
H. J
Lees verder
Ik heb deze online training als bijzonder fijn ervaren! Een ontdekking van mijzelf op een diepe, intieme laag. Veel geleerd, veel ervaren en een nieuwe dimensie in mij is wakker gemaakt. .

Op een hele unieke manier en op liefdevolle, zachte wijze laat Manon je contact te maken met jezelf.
Met je bekken, je Yoni, je sensualiteit en seksualiteit. Dit was echt een absoluut caeautje voor mij! Ik zeg.... gun jezelf dit ook!
Marloes
Lees verder
Een waardevolle training die ontzettend diep doorwerkt. Niet verwacht dat ik zoveel conditioneren op mijn bekkengebied had. Dankbaar voor alles wat ik heb mogen zuiveren en loslaten in deze training.

Manon heeft een prettig, rustige stem zodat je als vanzelf diep in je lijf komt.
Bijzonder vond ik dat ik veel informatie tot mij heb mogen nemen die mij nooit op school is geleerd. Ik ben echt anders tegen mijn vrouwelijkheid en Yoni aan gaan kijken. Wat is ze mooi, prachtig en bijzonder. Ik leer meer en meer naar haar te luisteren en los te laten wat ik heb opgeslagen in dat gebied.

Mijn man is ook erg blij.... het heeft onze seksuele relatie erg verrrijkt. Ik ben sensueler, opener en meer tevreden met mijn lijf. En getrainde bekkenbodemspieren maken mijn man meer dan blij 😉
Previous
Next

Start vandaag met je nieuwe leven

Voel je welkom

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat.

Hoe lang duurt de training?

Zoals genoemd maak je door deze training echt een reis in jouw Vrouw-zijn. Het is belangrijk dit volledig in jouw eigen tempo te doen. Je krijgt dan ook direct toegang tot de gehele training. 

Het is aan jou om te kiezen voor een dagelijks, wekelijks of maandelijks moment. Het is belangrijk jezelf en jouw behoefte hierbinnen te volgen. 

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Je kunt er zoveel tijd aan besteden als jij wilt. Deze training nodigt je uit tot het kiezen voor me-time. Het is heerlijk om hier echt een vast moment voor te plannen. 

Het tot je nemen van de informatie, het doen van een oefening, het schrijven in je dagboek en het nagenieten zal 30 tot 90 minuten van je tijd innemen per module.

Hoe weet ik welk Yoni-ei bij mij past?

Het kan zijn dat je een duidelijke voorkeur voelt. Het kan ook zijn dat je het fijn vindt om contact met mij te hebben zodat we samen af kunnen stemmen welk Yoni-ei op dit moment bij jou pas.

Kan ik bij jou terecht voor hulp?

Alle informatie, de oefeningen en het proces wat jij daardoor aangaat kan iets  Gedurende de training kun je mij je vragen stellen via de mail en kijken we wat je nodig hebt om weer verder te kunnen. 

Hoe lang houd ik toegang tot de video's?

Je hebt ‘levenslang’ toegang tot deze training. Je kunt de informatie, oefeningen, meditaties, innerlijke reizen en het naslagwerk blijven bekijken en nalezen zolang NOVA Academy bestaat en er voldoende deelnemers actief bezig zijn met deze training.

ik ben een voeler... is al die informatie dan wel iets voor mij?

Deze training is zo ingericht dat je het gaat ervaren. De oefeningen zijn gericht op het voelen en ervaren van de theorie. De werkbladen zorgen voor extra reflectie en verdieping, dit zorgt voor een mooie integratie. 

Kies voor jezelf

Aanmelden?

Maak hieronder de keuze voor wel of geen Yoni-ei pakket bij jouw training.