LEEF JOUW LEVEN

Liefdevol werken met Yoni-steam

Een prachtig, eeuwenoud ritueel om thuis uit te voeren.

Ben jij al bekend met dit prachtige ritueel voor je Yoni? Een ritueel dat zorgt voor reiniging, zuivering en een diepe verbinding met je Yoni en je vrouwelijke energie?

Deze korte training neemt je stapsgewijs mee om je helemaal klaar te stomen voor dit prachtige ritueel met fijne audio-opnames om voor en tijdens jouw stoommoment te gebruiken.

In deze overzichtelijke training lees je alle informatie die je nodig hebt om een intiem, fijn, zuiver en verbindend ritueel (thuis) uit te voeren. 

Handbloemen

Je vrouwelijkheid is heilig
Je Yoni is heilig

Het woord ‘Yoni’ komt vanuit het Sanskriet en staat voor de vrouwelijke geslachtsdelen en de vrouwelijke energie. De Yoni wordt gezien als een heilige tempel, de oerbron en deze heilige tempel verdient een heilig ritueel!

Je Yoni heeft een zelfreinigend vermogen maar soms kan ze best wat extra hulp gebruiken. Daar is een Yoni-steam voor. Het reinigt niet alleen fysiek, ook emotioneel en energetisch is het van grote invloed. Tevens geeft het jou een heerlijk rustmoment waarin je volledig in verbinding met jezelf komt. Wat het nou eigenlijk is, hoe het werkt en waar het goed voor is lees je allemaal in de training. 

Wat vind je in deze training?

Deze training is helder opgezet en heeft een fijne opbouw. Alle belangrijke onderwerpen zijn onderverdeeld in 11 korte hoofdstukken. 

Van een stukje anatomie naar verschillende posities om de stoom te ontvangen. Van contra-indicaties tot aan een stappenplan om dit ritueel voor te bereiden. Van het creëren van jouw eigen heilige ruimte naar een kruidenwijzer om te onderzoeken weke kruiden bij jou passen. En niet te vergeten… enkele audio’s die jouw begeleiden om thuis te komen in jouw lijf en een geleide meditatiereis om te beluisteren tijdens jouw stoomritueel. 

Kortom: stap voor stap word je meegenomen in het liefdevol toewerken naar een Yoni-steam ritueel.

Wat ga je ervaren?

Deze training neemt je mee in wat jij moet weten over het voorbereiden, klaarmaken en bewust uitvoeren van een Yonisteam. 

Juist omdat dit zo’n intiem ritueel is wordt er aandacht besteedt aan het creëren van een Sacred Space. Maar ook aan het werken met intenties voor het uitvoeren van dit ritueel en het verbinden met de helende kracht van de kruiden. Je vindt ook een kleine kruidenwijzer dus de ‘heks’ in jou kan helemaal los gaan als ze dat wil 😉

Het liefdevol uitvoeren van dit mooie ritueel heeft bij juist gebruik een helende en vitaliserende werking op jouw Yoni maar ook op jouw zijn. Je komt dieper in verbinding met jezelf en dit kan doorwerken op fysiek, emotioneel als energetisch en seksueel niveau. 

Deze training is echt van invloed op jouw gevoel van vrouwelijkheid. Ik zou zeggen ga het maar ervaren…. geniet ervan.

Direct toegang

Na aanschaf heb je drect toegang tot de informatie. Je kunt dus gelijk alle informatie tot je nemen om dit mooie ritueel te gaan ervaren! Vanuit de vrouwelijke energie is het zo belangrijk je eigen tempo en stroom te volgen, zeker wanneer het gaat over een intiem onderwerp als je Yoni. Om deze reden heb jij dan ook ‘levenslang*’ toegang tot deze online training. Dus geen haast, op jouw tijd!

*Zolang NOVA Academy bestaat en er voldoende activiteit is binnen deze training.

Direct na aanmelding krijg jij je inloggegevens voor NOVA Academy en kun je dus meteen aan de slag!

Investering

Jouw investering voor deze training heeft het symbolische bedrag van €33. Hiervoor ontvang je onder andere:

  • Uitleg over dit ritueel
  • Het creëren van jouw Sacred Space
  • Uitleg over de anatomie van je Yoni
  • Wanneer kun je het beste stomen
  • Wanneer is het juist niet goed voor je om te gaan stomen
  • Een uitgebreide stap voor stap handleiding hoe te werken met Yoni-steam
  • Audio-opnames met onder andere een grondingsoefening en een begeleide reis voor tijdens jouw Yoni-steam moment
  • Kruidenwijzer om jouw eigen Yoni-steammix samen te stellen gericht op onder andere ontspanning en verzachting van je Yoni.

Wil je Yoni-steam kruiden bestellen dan kan dat door contact met mij op te nemen. Heb je specifieke klachten of wensen neem dan ook contact met mij op zodat ik eventueel een behandelplan afgestemd op jouw klachten en wensen kan voorstelen met specifieke kruiden en het aantal keren dat je mag stomen per maand. Dit verschilt per klacht.

Kies voor jezelf

Aanmelden?

Na aanmelding heb je direct toegang tot de training. Je kunt dus direct beginnen.